Sain siis eilen, eikun toissapäivänä uuden kameran, mutten pääsyt tänne valittamaan siitä kun koneeni päätti alkaa vihata minua. Onneksi se sentään nyt toimii. 

Okei, fanitan ihan älyttömästi kukka-kuvausta ( = suomennettuna lähellä olevien asioiden kuvausta ) ja siis no, olihan sitä sitten pakko heti kokeilla ottaa nominationistani sitten kuva. Ihan näin btw korussa on siis nuottiavain, h-kirjain, laukku, dream girl -sydän, perhonen ja vihreä "timantti".

Tässä siis vielä kamera. Sininen ja unelmoimani 12,1 mp;n kamera <3. Värikin on hot joten kuvailuja on varmasti luvassa jatkossakin!
Itse en niin nomination friikki ole kun monet kavereitani. Itselleni ei kesällä jää vaaleaa kohtaa ranteeseen muuta kuin pompuloista. Alla näyttäisi olevan matikan kirja, josta pääsemmekin ihanasti seuraavaan asiaan!;
HUOMENNA ON MATIKAN KOE. o'ou, voisin ihan hyvin sanoa etten tajua hönkäsen pöläystä mistään kun kaikki on niin sekavaa. On miljoona laskutapaa ja miljoona laskettavaa asiaa ja kaikki niistä voi mennä helposti sekaisin näin pienessä päässä! Toivottavasti en munaisi ihan kaikkea, mikä on tietty enemmän kun mahdollista!

Lähdenkin tästä päivittelemään ruoka blogiani uusilla ruuilla! : D