Huoh. Huomenna alkaa koulu eikä kyllä niin yhtään huvittaisi mennä. Mieluiten jatkaisin vain lomaa. Sitä kun on minusta ihan liian vähän verrattuna siihen mitä joudumme koulussa tekemään.

Aloitan siis 8lk:n. Ihan kivaa sinänsä mutta opiskelu ei ole. Huomasin esimerkiksi että minulla alkaa heti Venäjä, Tietotekniikka ja Kuvis.En tosiaankaan tiedä että miksi otin venäjän. Ehkä joku siinä kiehtoo vaan. Lisäksi saamme uuden luokanvalvojan vanhan kyllästyttyä meihin ( ei vaan, hän vaihtoi koulua neljänkympin kriisin takia ( aika sairaan älytöntä)) Toivottavasti uusi luokanvalvoja on kiva.

Tänään oli viimeinen lomapäivä. Olin sen lähinnä kavereideni Kaisan ja Iiriksen kanssa ja kävimme kaupungilla ja leikimme serkku-pikkuserkku välisten sukulaisteni kanssa. Leikimme jotain todella hämärää murhaleikkiä. Lisäksi mässäsin ihan älyttömästi kakkua joita jäi pappani 90v. synttäreistä joissa yllämainitut kaverinikin olivat auttamassa. Saimme kaikki palkkioksi 50 €. kyllä se minulle kelpaa : ))

Koska päätin aloittaa tämän kirjoittamisen nyt kun koulu alkaa täällä varmasti kuullaan juttuja siitä kuinka tyhmää tai (mahdollisesti) kivaa koulussa on ; )