Huomenia. VOivoi kun näitä blogipohjia on kamalasti ja kaikki on niin kauniita etten tosiaankaan tiedä, että mitä niistä käyttäisin. Vaihdan niitä varmaan tästälähtien joka päivä. Ihan oikeesti : D Kaikki on niin söpöjä ja ihania että voivoi!! 

On aika pilvistä ulkona. Läksytkin pitäisi tehdä ja vaikka mitä pitäisi tehdä.  En taida jaksaa olla tänään kenenkään kanssa. Vois katsoa leffoja. Onhan kaikki sitten tänään katsomassa sen Pretty Womanin? Minä ainakin, vaikkakin huomenna on kasin aamu. Ja heti ensimmäiseksi venäjää.  Voivoi. Se muuttuu aina ja aina vain vaikeammaksi. Tosin, ehkä niin on kaikissa kielissä.

Eikö voitaisi vaihteeksi kehittää kieltä, missä aloitettaisiin vaikeammasta. ( jos nyt sellainen kieli maanpäällä tuolla jossain sademetsissä onkaan ) NIin siis, kun se alkaisi vaikeammasta, sen opiskelu olisi ainavain kivempaa koska asiat helpottuisi. Eikös se olisikin hauskaa? Nyt tekee niin kovasti mieli, että ostaisin niitä marsipaanipötköjä ja alkaisin tekemään kaikkia koristeita niistä. Aijai kun alkoi oikein himottaa... No voivoiii. Ne kaikki kauniit värit ja se mitä kaikkea niistä oikein saisi aikaan. Toisaalta myös kaikki muukin olisi nyt niiin kivaa.

Olen muuten jo pitkän aikaa miettinyt, että minkä ihmeentakia omistan ylähuulen xD Tarkoitan siis että isälläni ja äidilläni ylähuulet ovat lähesmitättömät. Äidillä hyvä kun vähän laittaa huulipunaa sinne eikä sekään oikein erotu. Minulla sitä on ihan niin, että huulilta suu näyttää. En tiedä, ei kellään meidän suvussa mitään pusuhuulia ole. En sitten tiedä mistä marssista nämä ovat ilmestyneet : D