En löydä yhtäkään kynää. Siksi en voi kirjoittaa päiväkirjaani. Aikas tyhmää.  Haluaisin nyt niin kirjoittaa. Nukahdan muutenkin pystyyn. Eilen tuli tuo Pretty Woman katsottua. Vaikkei se edes myöhään loppunut, meinasi venäjän tunnilla monta kertaa tulla ztsetailut mieleen. Zzz... Mutta toisaalta, se tuskin johtui kokonaan tuosta leffasta, sillä melkein koko muukin luokka oli unen partaalla. Ainakin venäjän opettaja sai melko hermoraunion pojille. Mutta se nyt ei ollut taas mitenkään yllättävää. Ainhan se saa.

Mulla taitaa olla tukkakriisi. Ihan oikeasti... Tukkakriisi... Tosi hämärä. Rakastan ja vihaan tukkaani. Se on kaunis kun se kiinni ja se on joskus kaunis kun se on auki. Mutta joskus taas auki se on kamala ja tiedät varmaan mitä tarkoitan.  Tai jos et niin silloin sinulla on aina ollut elämäsihiukset. Minä ainakin haluaisin sellaiset. Pitkän ja hienon tukan. Vähän kerroksittain leikattu tukka ja raitoja. En vain taida koskaan saada sellaisia kun tukka kasvaan niin perkeleen hitaasti. Anteeksi että kiroilin : D. Mutta oikeasti.  

Ajattelin muuttaa tämän sivun salasanalliseksi. En tiedä miksi. Ei täällä ole mitään sen arvoista ja haluan että muutkin lukee tätä. Ehkä päässäni vain naksahti jokin. Ainakin luulen niin. Voivoi, läksyt on tekemättä ja haluan elokuviin.... Huoh...