Tänään siiiis oli koulukuva. voi hyvää yötä miltä mahdoin näyttää. Ihan kamalalta toisin sanoen. Hymyilin ihan mielipuolisesti. Toivottavasti se kuvaaja valitsee musta edes jonkin moisen kuvan. toivotaan. Sehän nähdään sitten kun kuvat tulee. Joo lupaan edelleen että saatte nähdä sen sitten.
Koulussa alkoi niin saastaisesti ottamaan päähän yksi asia. Olin vielä äskenkin ihan punainen ja tyyliin paiskoin tavaroita 8 ) Sitten muistin kaksi asiaa mcleoneista. Itseasiassa kyllä tarvitsin vain toista. Muistin siis että Katella oli tapana leipoa hermostuksissaan aina kaikkea. No, paiskaisin kirjan sitten pöytään ja hain sieltä sopivaa ohjetta. Ensiksi löysin herkkupannarin ohjeen. No, siitähä se sitten lähti ja nyt se on uunissa. Kello soi kolmen minuutin kuluttua. Se ääni ei ole kiva.  Toivottavasti siitä tulee hyvä kakku. 
"tuletule hyvä kakku, älä tule paha kakku!" katrilla tosin on tapana sanoa aina "hähää, tule paha kakku" xD

Ihanaa, että huomenna on torstai, tai siis en tiedä oikein että mitä se on kun pitää kuolla liikunan tunnilla... Tosin me harrastetaan jotain yleisurheilua ja se nyt on ihan kivaa. 
Tänään katottiin tt:n tunnilla jotin hämärää mäkkivideoo. Se oli kauhea. en mee enää koskaan mäkkii. Se opettaja sais lihoa sellaiseksi. En pidä siitäkään yhtään.