♥♥ Kello on kymmentävaille 8. Kohta arvotaan unelmalaukku. Joo, menen oikeasti vasta puoli kymmeneen, mutta päätin herätä jo seitsemältä suihkuun : ) Nin ja tietysti kuulemaan unelmalaukkua. Päätin tässä kumminkin ajankuluksi avata vielä radio aallon <3 Ja eikun heti koop arposta kuuluu radiosta. Koopilla on h-y-v-i-ä lauluja. EI voi mitään. En ikinä katso idolssia, ja mielestäni kaikki sieltä aijemmin voittaneet eivät, öööh, ole olleet kovin älykkäitä. Anna Abreu nyt meni vielä, mutta sekin oli toinen. Mutta Koop on jo ihan toista. Se on hyvä. 

Tänään on ihan kiva päivä koulussa. Tai no, jos Historia, Englanti ja terveystieto on niin no... Historia ei kyllä ole ihan mun suosikkiaine, mutta kyllä sekin menee jossain tapauksissa. Vaikka jos koulussa puhuttaisiin onnettomuuksista ^^
Titanic on historiaa ( se upposi mun synttäreinänä <3 ) , Maailman suurin lento-onnetomuus tenefirralla, World trade centerit,sitten kaikkia muitakin nöitä lento-onnettomuuksia, ja, no ei tämä nyt niin ole historiaa mutta se France Airlines sitten vaikka ny toi Artic Sea ja hmm...niin si se Tsernobylin Ydinvoimala onnettomuus. Katoin siitä kerran ihan älyttömän kiintoisan dokumentin. Ne miehet ei voinu olla siellä magneettisuudessa kun 2 minuuttia kerrallaan. ovi. Mitäs muita näitä on...Niin ja sitten oli vielä se Turkish Airlines. mutta joo.

 

Ei tullut unelmalaukkua, mutta tampereelle se silti tuli !!