Älysin just että en oo tehny oikein mitään läksyjä. Huomenna on bilsaa, venäjää ( murrr ), terveystietoa ja ruotsia. Kaikkia aineita mitä juuri sopivasti vihaan ihan taivaan täydeltä. 

Ruotsin läksyt tein, mutta meillä on koe perjantaina joten niitä sanoja olisi iiiiiihaaan viisasta opetella. Tosin olen aika varma että en todellakaan halua lähteä minnekkään ruotsiin asumaan ja jos se on ruotsista kiinni niin muutan vaikka Etelänavalle kauas ruotsalaisista tutkijoista sillä ruotsi on todellakin niiiiin turha aine.
Venäjä sitten *köh* saan siitä ehkä kutosen. En älyä oikeasti niistä kappaleista yhtään mitään! Kirjaimet nyt menee mutta kaikki meneekin jo sitten päin pyllyä. Oikeasti ei oooooo kivaaaa... MIKSI, OI MIKSI otin sen. En todellakaan älyä. Mutta pitäisi ajatella positiivissti. Enää kuukausi sitä tuskaa. *kröhm*
Bilsa onkin sitten päivän pelastus. En voi sanoa olevani siinä mikään himohyvä, mutta opettaja on kiva ja tunnilla on mukava ilmapiiri ja ei painosta mikään ja jos vastaa väärin niin ei se haittaa ja muutekin. Viitaukset on niillä tunneilla jätetty jääkauteen.
Terveystieto on kyllä kans niin pyllystä. Opettajasta pidän mutta vain liikutantunneilla eikä sekään ole se suosikki. Tietysti kaikki sellaiset siitä pitää joilla sattuuu päähän ja se päästää istumaan jne.  Meille tulee omituisia läksyjä ja se ainainen paikanvaihtaminen onkin sitten ihan sairasta. VIHAAN SITÄ, VIHAAN!

muutaineet:
liikunta on sinänsä kivaa kun ei olisi sitä idiootti juoppo-opettajaa joka on vitsin epäreilu laihojen suosia ei osaa puhua ja mitäs vielä. vihaan sitä.
Historia on ihan kivaa riippuu tietysti aiheesta. Tosin joskus meinaan nukahtaa ja yritän pysya hereillä näpräämällä kaikkea. Opettaja on ihan mukava. VArsinkin jossei sen tarvi huutaa pojille 8)
Englanti menee ihan niin jo näin. Tietysti jos joutuu vastaamaan johonki himovaikeaan niin ei se sitten ole kivaa. Mutta yleensä ei tarvi. Ja mielestäni enkku on ihan suhteellisen helppoa vaikka en osaakaan muodostaa kestopreesens lausetta 8D. Mutta siis yleensä. Ja mitä nyt jotku artikkelit menee vähän miten sattuu.