Päätinkin aloittaa kuntokuurin, harjoittelen vatsoja, selkiä ja punnerruksia, käyn lenkillä ja syön terveellisesti -> sukulaku, pekoniviipale ja pastaa *Hmmmm* meniköhän tässä joku nyt mönkään??

Taisi siinä jotain mennä mutta siis koko idea oli sellanen että koulusta saatiin lappuset mihin piti sitten tehdä oma kuntoohjelma, jee, mun lemppari -.- Itseasiassa ei siinä ohjelmassa vikaa mutta ärsyttää ja pelottaa vaan että opettaja alkaa heti valittamaan tai unohtaa katsoa tai muuten on ilkeä kun sillä nyt sattuu sellainen olemaan tapana. Vihaan koko ihmistä, ärsyttäää kuinka se joskus on ihan oikeudenmukainen ja iloinen ja joskus taas sillä on sellainen hei, menen penkinalle päivä. Voivoi, mitään en oo ehtiny päivitteleen. Syyslomalla oltiin ruotsissa ja kuviakaan ei tullut ehkä kuin yksi mutta saattaa siitäkin tulla postaus jahka jakselen, jos jakselen. 

Voisin kohta vaikka lähteä ulos kuntoilemaan niin  lähtisi tämä maha, jota se        kuuluisa liikunnanopettaja         oikein vittuili tänään. Ei jummi en tajua kuinka kaikki kestää sitä. No, niin. Varattiin vielä kaikenhuipuksi joku salivuoro kaikki meidän luokan tytöt syystä että...
... minä en ainakaan viitannut. No, kai siellä olisi sitten tarkoitus pelata ja tehdä kaikkea jännää tämä loppu jakso. Ehkäpä se on ihan kivaa mutta saa nähdä. Siitä enemmän torstaina ja jostain muustakin mutta unohdin.

pieni kysymys vielä kaikille partiota harrastavien ystäville; kuinka te oikeasti jaksatte? Mun kaverit ei ainakaan ole enää missään muualla kuin partiossa...