Hellou.

Leivoin piirakan, josta tuli ihan mahtipontisen hyvä. Se on niinsanottu keikauskakku, eli youknow. Pohjalle laitoin omenoiden sijaan vadelmia ja mansikoita. Ei hirveän isoja. Sitten taikina päälle, vähän tasoitin että näyttää kivalta. Kaikki kehui kuohkeaksi. Lisään kuvan, jahka vuodatus suostuu yhteistyöhön. Lisäsin taikinaan vähän kaakaojauhoa, koska se sopii minusta, siis ruskea sopii minusta hyvin pinkkiin : D1250927674_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tässä siis vielä kuva piirakasta ♥ jos joku kaipaa ohjetta niin kyselkää. ( vaikka siis eihän tätä ole kukaan lukemassa!? )

Hihii, kaverini kertoi minkälaisia nimeä jotku suomalaisuusliittolaiset kannattaa: Apila, Esikko, Halava, Hama, Hanhikki, Helokki, Herkkä, Hymy, Ihanelma, Ilotar, Kastikka, Kaura, Käpy, Lillukka, Lumo, Mesi, Neilikka, Paiste, Pouta, Pulu, Pääsky, Sinivalvatti, Soma, Tiuku, Uivelo, Vaavia, Vihvilä, Ypö, Ahma, Arra, Eto, Halli, Harmia, Hemmo, Hirvo, Härmä, Hyväneuvo, Isku, Kekri, Kekäle, Kihu, Kontio, Kulku, Kuura, Mieho, Mesikämmen, Mommi, Nikko, Nyrkki, Näkki, Outo, Pellonpeikko, Pohto, Ponteva, Raju, Terä, Tiirikka, Tyrkäs, Uho, Viima, Välkky.Osa on ihan kauniita. Voisin ihan hyvin antaa lapselle nimeksi vaikka Kuura, Viima, Apila,  Paiste. Kauniita nimiä. osa kyllä kieltämättä aika omituisia. Ei voi mitään. 

Oltiin tänään "grillikauden päättäjäisissä" kummisedälläni. Minua kehuttiin jopa teknisesti lahjakkaasti kun älysin kuinka heidän pidennettävä ulkopöytä toimii. Muille kun ei tullut mieleen avata ruuveja xD Mutta voisin ehkä vähän itserakkaastikin väittää, että kyllä minulta löytyy loogista ajattelukykyä. Ja sehän tietty on vain hyvä asia.  Söin sitten älykkäästi jotain Tabasko numero 10+++++. Ei se yhtään enenpää hottia voinut olla... Lieskoja melkein suusta, mutta toisaalta, se on hyvää ja koska olen älytön ja kaikkea pitää aina sekoilla. Lisäksi menin vaan kylmästi kuperkeikkoja heidän nurmikollaan monta peräkkäin. Nyykyään pääsen pihan toisesta päästä toiseen viidellä kuperkeikalla. Älkää nyt kuvitelko, että olen joku urpo ja että heillä on pieni piha. Heillä on ihan tavallinen piha. Ihan tavallinen. Ei mikään himopieni eikä iso. piste.  Lisäksi Katri päätti yksimielisesti lähteä puistoon eikä millään olisi halunnut tulla takaisin kotiin. Nopeasti sitten kaappasin Katrin syliin vaikka noh, itkuhan siitä tuli, mutta onneksi kaksi koiraa kääntyi juuri suuntaan jonne meidänkin piti mennä ja Katri lopetti parkumisen. : D Onneksi.

Päivällä lähinnä olin jälleen Kaisan kanssa, oltiin oikeastaan vaan. Leikin jotain kanalintua joka yrittää opettaa kanariikinkukkosorsa-lapsiaan. Se oli aika älykäs leikki. Ei voi mitään. Sekaisinhan tässä ollaan, vai? No kyllä ainakin minusta.  Kaisa kuuluu jo ruan puolesta perheeseen. Ihan totta. Mulle on ihan sama mitä se kaapista ottaa, kun kumminkin mun puolesta se saa ottaa mitä haluaa : D