prrrrrrrrrrrrrrri....
alakerrassa näyttää soivan munakello. Mitälie on jääny uuniin? 

Näytti olevan täytettyjä paprikoita. Aah, yksinäinen viikonloppu edessä. Äiti suuntaa merikarvialle ja minä ihan välttämättä halusin jäädä yksin. Äiti sanoi varmaankin  800 kertaa että ei bileitä ja ei poikia. Meni siinä on vähän hermo joten sanoin pitäväni bileet ja kutsuisin vain poikia. *reps*  Joo en aijo kutsua poikia. aijon tehdä jotain kivaa yksin. Kaikki muut kun tuntuvat bilettävän partioleirillä... Onneksi lopetin sen kammotukset. Se on ihan älyttömän sitouttavaa. Tietysti, voinhan olla mesessä jos joku muukin sattuisi vaikka olemaan. Ainakin voidaan toivoa. En tosiaan tiedä miten kulutan viikonlopun. Äidinmielestä lukemalla läksyjä mutta minusta se on tuhlausta. Miksi pitää oikeasti olla läksyjää?
Voimme jäädä miettimään sitä sitten kaikki yksinään. Tulikin tässä tehtyä taas vähän  muonaa ^^

ensinnäkin omenapiirakka, jota pitää syödä jäätelön kanssa. Sen verran hapanta se oli, mutta itseasiassa se oli osittain tarkoitus ettei sitä laittaisi liikaa poskeensa : D ( tuo silikoni vuoka on ihanan värinen ♥ )

Toiseksi tein ruuan itselleni. Aijon varmaankin vetää sitä myös huomenna. Oli hyvää. Ekan kerran söin tätä tässä muodossa kaverini, kaisan siis, mummolassa. Jossa sainkin hänen mummoltaan "suursyömäri-hanna" mitalin. Ei siinä mitään. Niitäkun minulla on jo aika mukavasti... ( anteeksi kuvan epäselvyys )