Heeei... Omenapuissa on jo ihan himosti omenoita jotka on ihanan väriä ja kaikki ne onkin jo melkein kypsiä <3, maistoin yhtä ja hyvää oli.  Mutta juuh. Äiti meni just saunaan. Munkin pitäis, mutta tiedän että äiti ottaa kumminkin ihan himo löylyt, enkä pidä himolöylysistä, vaikkakin saunasta pidän. 
tänään oli sorruttua... 
.... pirkka suklaa-tuuttiin. Ei voi mitään, mutta se vaan on hyvää. Se kaikki suklaa.
aamulla sorruin tekemään lettuja. Niistäkin tulee kuva, jahka jaksan. Hyviä olivat, mutta niiden seurauksena taitaa olla hyvä että teen tässä vaikkapa aluksi n. 100 punnerusta.

 
Voivoi, huomenna on jo sunnuntai. ei hyvä asia. Mutta on se kyllä siinämielessä, että tulee Pretty Woman. Onhan kaikki varmasti nähnyt sen? Jos ei niin äkkiä telkkari auki huomenna. Muistakaakin. Se on ihana leffa. Kannattaa katsoa. Tänään tulee Mona Lisa Smile, sekin on hyvä.  : D Tällä viikonloppuna näytti olevan joku Julia Roberts putki. Mutta ei se mitään. Se on hyvä näyttelijä. 
Älysin muuten äsken, että tässä vierelläni on kuolemaisillaan oleva miniappelsiinipuu. Se on todellakin aika kuolleennäköinen. Toivottavasti edes vedellä alkaa elää... : D

 

Tässä vielä kuva olisikohan ollut kesäloman viimeisitlä päiviltä, mutta kaunis oli 

1251016484_img-d41d8cd98f00b204e9800998e