Ensinnäkin. Kivaa. Uusijakso. Jee, meillä heti ekana ATKTA. Okei, oli sitä jo eilen kun jakso oikeasti alkoi mutta se jäi pikkkkasen lyhyeen sattuneesta syystä; paloharjoitus. Se oli aika läppä juttu. Tottakai otan sen todesta mutta voi tuska. Joo ja tiedän ettei voi harjoitella liikaa mutta silti. Se hirveä kököttäminen pihalla on vähän yli. Yhdellä ei ollut edes kenkiä että lollero. Jospa olisin ollu vaikka sukilla...? niin mitäs sitten. Olisin jäätynyt. Kaikki tiesi ettei koulussa pala niin minusta meni jo seisoskely vähän ylitte. 

Sitten toinen juttu. Nimittäin se tuleva Yle maksu. Noh, itse en sitä ainakaan maksa xD mutta sitä vaan mietin että onko se todellla reilua että ne joilla EI edes OLE TELKKARIA joutuu myös maksamaan. Ja myös ne, jotka ovat kiinnittäneet silmänsä mtv3, nelonen, sub, voice, jim... Kaikkiin sellaisiin mitä minä katson. Uutiset lienevät ainoat mitkä yleltä katson. 
Tiedän... Yleltä tulee ihan äärettömän kauniita dokumentteja ja jouluisin lumiukko mutta silti. 173 € on minusta ja vähän yli... Kaikki on muutenkin sellaista rahanviettiä että huhhuh. Voisimpa jo muuttaa etelänavalle.