Äsken minulle heräsi kysymys enkä hetken mietittyäänikään keksinyt vastausta. Ensinnäkään siihen, kenelle  tätä blogia kirjoitan. Miksi selittäisin asioita yksin netissä ellen haluaisi jonkun muun lukevan näitä. Voisin nimittäin yhtä hyvin kirjoittaa näitä päiväkirjaani.
Toisaalta. Päiväkirjaan en todellakaan jaksaisi yksinkertaisesti kirjoittaa tälläisiä juttuja. Mutta tietysti, voinhan minä kirjoittaa todellakin vain itselleni asioita, joita saatan ehkä lukea vuoden tai parin päästä täältä ( ellei netti ole delannut ennen sitä ).

En usko että kukaan koskaan tätä tulee lukemaan joten miksen samantien voisi selotaa tänne kaikkea sellaista mitä tunnen muista ihmisiä kohtaan? No, ensinnäkin joku neropatti saattaisi löytää tämän ja sitten saisin kuulla jostain ihme asiasta koko ikäni. Eli ei kiitos.
tämä on kuitenkin julkinen. En tosin tiedä, että miten joku tosiaan olisi niin neropatti että keksisi että blogini nimi on tomaaatti. Mielummin nyt vaikka Ovi, kun se on niin tiuhaan tahtiin nykyisin käytössä kavereideni kanssa. 

Vaikka tässä nyt selvitinkin asioita, en ole vieläkään varma, kenelle tätä oikeasti kirjoitan. Ehkä se selviää vielä tämän vuoden puolella mutta koskaanhan mikään ei ole varmaa. 
( esimerkiksi nyt, miksi kirjoittaisin tälläisiä asioita muille ihmisille?, niin sitä minäkin mietin! )